‌بارجین ما

(- پیامبر اکرم (ص) :«طلب علم بر هر مسلمانی واجب است ، همانا خدا جویندگان علم را دوست دارد . » (اصول کافی ج1/باب دوم/ص35)
‌بارجین ما
این وبلاگ خبری از زیر مجموعه های شبکه مجازی "میبد ما"است و هدف ما درج واقعیات کشور، استان و شهرستان میبد و محلات آن به خصوص بارجین می باشد.
درج هرگونه خبر از این وبلاگ با نام سایت مجازی" میبد ما "و آدرس اینترنتی www.meybodema.ir امکان پذیر می باشد.
عزیزان خواننده می توانند توسط ایمیل بارجین ما به آدرس barjinema@yahoo.com با ما ارتباط برقرار نمایند.
پیوندهای روزانه
بایگانی
پیام های کوتاه
مجلس‌نما، پویش ملّی و مردمی شفافیت داوطلبانه نامزدهای نمایندگی مجلس
آخرین نظرات
شنبه, ۳ تیر ۱۳۹۱، ۰۵:۳۴ ق.ظ

شعر: دستور پخت شولی با لهجه یزدی

 

همه کار و بارتا بذار کنار

دیگ را اب بکن و بذار رو بار

شوید و جعفری و کمکی تره

اسفناج چغندرم یادت نره

میتونی حالا عدس رو بریزی

یا از اول همرا سبزی بپزی

شعله زیر دیکو بکن کورک

تا چغندرا بشن پخته ترک

آرد را اب بکن و یاواش یاواش

با سرک کمچلی بریز تو آش

خردکی سرکه یا آبغوره بیریز

تا که مزه شولیت بشه لذیذ

نیم ساتک صبر بکند تا بپزه

مزه پس ده و دلت رو ببره

نمک و ادویه هم قد نیاز

خواستد هم قاطیش کند یخده پیاز

شولی را بریز تو کاسه سفال

بخوری تا که بگیری جون و حال

روی هر کاسه بیریز روغن پیاز

بریزد رو شولی در حد نیاز

غذای سنتی کویر اینه

شولی را بخور پر از ویتامینه

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۴/۰۳

نظرات (۱)

۰۱ مرداد ۹۱ ، ۰۴:۴۴ خان بارجین
سلام بارجین ما خیلی وقته که توی کاسه شولی موندی بیا بیرون به روز شو، سیر نشدی از شولی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">