شنبه, ۳ تیر ۱۳۹۱، ۰۵:۳۴ ق.ظ
شعر: دستور پخت شولی با لهجه یزدی
همه کار و بارتا بذار کنار
دیگ را اب بکن و بذار رو بار
شوید و جعفری و کمکی تره
اسفناج چغندرم یادت نره
میتونی حالا عدس رو بریزی
یا از اول همرا سبزی بپزی
شعله زیر دیکو بکن کورک
تا چغندرا بشن پخته ترک
آرد را اب بکن و یاواش یاواش
با سرک کمچلی بریز تو آش
خردکی سرکه یا آبغوره بیریز
تا که مزه شولیت بشه لذیذ
نیم ساتک صبر بکند تا بپزه
مزه پس ده و دلت رو ببره
نمک و ادویه هم قد نیاز
خواستد هم قاطیش کند یخده پیاز
شولی را بریز تو کاسه سفال
بخوری تا که بگیری جون و حال
روی هر کاسه بیریز روغن پیاز
بریزد رو شولی در حد نیاز
غذای سنتی کویر اینه
شولی را بخور پر از ویتامینه