نان لتیر
میبدی ها نیز در این ماه رسومات خاص خود را دارند. یکی از این رسومات که در ماه رجب پر رنگ تر انجام می شود؛ پخت نان لتیر یا سورک می باشد.
در روایات اسلامی ماه رجب به عنوان ماه خداوند متعال و ماه بخشش گناهان بندگان معرفی شده است. مردمان نیز تلاش می کنند تا با کارهای نیک و حسنه رضایت پروردگار خویش را در این ماه عزیز جلب نمایند.
میبدی ها نیز در این ماه رسومات خاص خود را دارند. یکی از این رسومات که در ماه رجب پر رنگ تر انجام می شود؛ پخت نان لتیر یا سورک می باشد.
نان لتیر که در عامه به آن لتیرگ(latirog) گفته می شود از ترکیب آردگندم و آب و گشنیز و سیاه دانه و ... تهیه می گردد. پس از تهیه خمیر، آن را در تکه های کوچک در روغن سرخ کرده و آماده می کنند.
نان لتیر برای خیرات اموات تهیه می گردد و پس از آماده سازی، آن را در بین فامیل و همسایگان پخش می کنند و ثواب آن را هدیه به روح اموات خویش می کنند.